Sieć Easy Food jak nazywamy Mr Hamburger’a jest skierowany do osób, które w dzisiejszych czasach żyją szybko i są prawie zawsze zajęte. Szybko żyjący Polacy nie mają czasu na przygotowywanie jedzenia, a ponieważ są głodni „tu i teraz” chcą zaspokoić swój głód szybko i bez zbędnych ceregieli. Ludzi żyjących szybko i chcących równie szybko zaspokoić swój głód będzie przybywało i właśnie dlatego Mr HAMBURGER wychodzi im naprzeciw z posiłkami bardzo dobrej jakości w rozsądnej cenie
Celem działalności Spółki jest stworzenie i rozwinięcie w naszym kraju sieci restauracji "Leśne Runo", oferującej tradycyjne dania polskiej kuchni i mogącej skutecznie konkurować z zachodnimi sieciami gastronomicznymi typu „fast-food”. Koncepcja rozwoju sieci restauracji "Leśne Runo" zakłada uruchamianie lokali przy stacjach paliw, w miejscach o nasilonym ruchu turystycznym i biznesowym. Cechą wyróżniającą "Leśne Runo" spośród innych sieciowych firm gastronomicznych jest połączenie polskiej tradycji kulinarnej z nowoczesnymi standardami obsługi, charakterystycznymi dla restauracji typu „fast food".
EBI 8/2020 Zmiana terminu publikacji raportu za I kwartał 2020 r.
dodano: 2020-06-18
Podstawa prawna: § 6 ust. 14.2. Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu ?Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Zarząd Mr Hamburger SA z siedzibą w Dąbrowie Górniczej (dalej: Spółka), w nawiązaniu do raportu nr 1/2020 z dnia 13 stycznia 2020 r. (w którym przekazał harmonogram publikacji raportów okresowych w 2020 r.) oraz raportów nr 4/2020 z dnia 13 maja 2020 r. oraz nr 7/2020 z dnia 12 czerwca 2020 r. (w których informował o zmianie terminu publikacji raportu za I kwartał 2020 r.), informuje o kolejnej zmianie terminu publikacji raportu za I kwartał 2020 r. z 22 czerwca 2020 r. na 26 czerwca 2020 r.

 

Zmiana terminu publikacji raportu za I kwartał 2020 r. wynika przede wszystkim z rozwoju sytuacji dotyczącej zagrożenia związanego z pandemią koronawirusa SARS-CoV-2 powodującego chorobę COVID-19 w Polsce, w tym koniecznością wprowadzenia procedur ochrony zdrowia pracowników związanych z przygotowaniem wyżej wskazanych raportów, a także koniecznością przekierowania zasobów ludzkich na działania ukierunkowane na pozyskiwanie publicznych środków pomocowych, których celem ma być ograniczenie negatywnych skutków pandemii na sytuację Spółki.


wykonanie: Pixelirium.pl