Sieć Easy Food jak nazywamy Mr Hamburger’a jest skierowany do osób, które w dzisiejszych czasach żyją szybko i są prawie zawsze zajęte. Szybko żyjący Polacy nie mają czasu na przygotowywanie jedzenia, a ponieważ są głodni „tu i teraz” chcą zaspokoić swój głód szybko i bez zbędnych ceregieli. Ludzi żyjących szybko i chcących równie szybko zaspokoić swój głód będzie przybywało i właśnie dlatego Mr HAMBURGER wychodzi im naprzeciw z posiłkami bardzo dobrej jakości w rozsądnej cenie
Celem działalności Spółki jest stworzenie i rozwinięcie w naszym kraju sieci restauracji "Leśne Runo", oferującej tradycyjne dania polskiej kuchni i mogącej skutecznie konkurować z zachodnimi sieciami gastronomicznymi typu „fast-food”. Koncepcja rozwoju sieci restauracji "Leśne Runo" zakłada uruchamianie lokali przy stacjach paliw, w miejscach o nasilonym ruchu turystycznym i biznesowym. Cechą wyróżniającą "Leśne Runo" spośród innych sieciowych firm gastronomicznych jest połączenie polskiej tradycji kulinarnej z nowoczesnymi standardami obsługi, charakterystycznymi dla restauracji typu „fast food".
EBI 12/2020 Raport roczny za rok obrotowy 2019
dodano: 2020-07-30
Podstawa prawna: § 5 ust. 1 pkt 2) Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu ?Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect?.
Zarząd spółki Mr Hamburger S.A. z siedzibą w Dąbrowie Górniczej (?Spółka?) w załączeniu przekazuje raport roczny Spółki za rok obrotowy 2019. Jednocześnie Zarząd informuje, iż w związku ze Sprawozdaniem biegłego rewidenta z zastrzeżeniem, Spółka wywiązując się z obowiązków nałożonych w §5 ust. 6.1 pkt 8) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, uzupełni opinię Rady Nadzorczej dt. zastrzeżenia niezwłocznie po jej otrzymaniu.

wykonanie: Pixelirium.pl